Varză Roșie Daneză
Varza roșie Daneză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 117 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de oțet distilat, suc de afine, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de Cilantro, Varză Roșie Daneză, și Varză Daneză Rumenită Cu Chimen.
Instrucțiuni
Scoateți setul exterior de frunze de varză și aruncați.
Tăiați sferturile de varză; îndepărtați și aruncați tulpina albă. Se toacă mărunt varza rămasă.
Topiți untul într-o oală la foc mediu. Gatiti si amestecati varza in unt topit pana se inmoaie usor, 2-3 minute.
Se toarnă oțet peste varză și se amestecă pentru a acoperi.
Adăugați suc de afine și zahăr în oală. Condimentează amestecul de varză cu sare.
Reduceți căldura la minim, așezați un capac pe oală și gătiți, amestecând ocazional, până când varza este complet fragedă, 60 până la 75 de minute.
Adăugați mai mult zahăr spre sfârșit dacă este tartă.