Varză Prăjită
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, varza călită ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare kosher, kale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Sos Picant Kale + 5 Kale Sănătoase, Sos Picant Kale + 5 Kale Sănătoase, și Varză Prăjită.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați căței de usturoi și ardeiul roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu și gătiți usturoiul până devine auriu și foarte aromat.
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Adăugați cele 2 tipuri de kale și amestecați pentru a acoperi cu uleiul. Se condimentează cu sare și se adaugă bulionul de pui. Acoperiți și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Descoperiți și amestecați pentru a vă asigura că varza este gătită uniform.
Lăsați lichidul să se evapore.
Se presară cu oțet de sherry. Gustați pentru a vă asigura că varza este condimentată perfect.