Varză Napa fiartă cu slănină, oțet de vin roșu și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza Napa fiartă cu slănină, oțet de vin roșu și mentă. O porție conține 352 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.36 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere, bulion de pui, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Rețetă de varză roșie înăbușită (cu mere, slănină și oțet Balsamic), Varză Napa Fiartă Cu Ciuperci, și Varză Napa fiartă cu ciuperci și Gorgonzola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați tigaia de prăjire de dimensiuni medii pe arzător la foc mediu-mare, adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante.
Scoateți slănina cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Așezați varza într-o tigaie cu grăsime de slănină topită, amestecați oțetul, mierea și bulionul de pui și condimentați cu sare și piper. Acoperiți cu folie și prăjiți la cuptor până se ofilesc, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și amestecați menta.
Se transferă într-un platou și se presară cu slănina gătită.