Varză Menonită Cartofi Kielbasa Coace

Varză Menonită Cartofi Kielbasa Coace
Menonite varza de cartofi Kielbasa coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 405 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de pâine, lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kielbasa, supă de cartofi și varză, Kielbasan și cartofi coace, și Kielbasa y kapusta (Kielbasan și varză).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Îndepărtați și spălați frunzele exterioare din varză; tapetați un vas de copt de 13x9 inci cu frunzele pentru a acoperi fundul în întregime. Tăiați varza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Amestecați varza mărunțită, cartofii și cârnații afumați într-un bol; întindeți deasupra frunzelor de varză în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Bateți laptele, ouăle, sarea și piperul împreună într-un bol; adăugați cuburi de pâine. Puneți deoparte până când pâinea absoarbe puțin lichid, 1 până la 2 minute; se toarnă peste amestecul de varză. Se acoperă cu felii de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede și blatul este ușor rumenit, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista