Varză Menonită Cartofi Kielbasa Coace
Menonite varza de cartofi Kielbasa coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 405 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de pâine, lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kielbasa, supă de cartofi și varză, Kielbasan și cartofi coace, și Kielbasa y kapusta (Kielbasan și varză).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Îndepărtați și spălați frunzele exterioare din varză; tapetați un vas de copt de 13x9 inci cu frunzele pentru a acoperi fundul în întregime. Tăiați varza rămasă.
Amestecați varza mărunțită, cartofii și cârnații afumați într-un bol; întindeți deasupra frunzelor de varză în vasul de copt.
Bateți laptele, ouăle, sarea și piperul împreună într-un bol; adăugați cuburi de pâine. Puneți deoparte până când pâinea absoarbe puțin lichid, 1 până la 2 minute; se toarnă peste amestecul de varză. Se acoperă cu felii de unt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede și blatul este ușor rumenit, aproximativ 45 de minute.