Varză De Toamnă Și Borș De Carne Afumată
Nevoie de o supă fără gluten și vegană? Varza de toamnă și borșul de carne afumată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 197 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână roșii, varză, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Borș cu carne, Borș Cu Carne, și Borș De Varză Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați varza în sferturi pe lungime prin miez. Tăiați și aruncați miezul din fiecare trimestru.
Tăiați varza transversal în felii subțiri.
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați varza, ceapa, usturoiul și sarea și amestecați pentru a acoperi legumele în ulei.
Se toarnă 1/2 cană de apă și se gătește, acoperit, amestecând ocazional, până când varza și ceapa sunt fragede, 12 până la 15 minute.Se amestecă pastrama, roșiile, oțetul și zahărul.
Se toarnă suficientă apă suplimentară pentru a acoperi amestecul cu aproximativ 1 inch și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Îndepărtați spuma care se ridică în vârful borșului. Gatiti, neacoperit, pana cand varza este foarte frageda si aromele se reunesc, aproximativ 1 ora.
Se servește imediat sau se dă la frigider, acoperit, timp de până la 5 zile.Încercați aceste rețete de supă pe Food Republic: supă de varză dulce și acră cu Rețetă de mărar
Rețetă De Supă Charleston Okra
Rețetă Mexicană De Supă Cu Bile Matzo