Varză De Toamnă Și Borș De Carne Afumată

Varză De Toamnă Și Borș De Carne Afumată
Nevoie de o supă fără gluten și vegană? Varza de toamnă și borșul de carne afumată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 197 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână roșii, varză, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Borș cu carne, Borș Cu Carne, și Borș De Varză Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați varza în sferturi pe lungime prin miez. Tăiați și aruncați miezul din fiecare trimestru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Tăiați varza transversal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați varza, ceapa, usturoiul și sarea și amestecați pentru a acoperi legumele în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Se toarnă 1/2 cană de apă și se gătește, acoperit, amestecând ocazional, până când varza și ceapa sunt fragede, 12 până la 15 minute.Se amestecă pastrama, roșiile, oțetul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastramăPastramă
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se toarnă suficientă apă suplimentară pentru a acoperi amestecul cu aproximativ 1 inch și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Îndepărtați spuma care se ridică în vârful borșului. Gatiti, neacoperit, pana cand varza este foarte frageda si aromele se reunesc, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BorșBorș
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Se servește imediat sau se dă la frigider, acoperit, timp de până la 5 zile.Încercați aceste rețete de supă pe Food Republic: supă de varză dulce și acră cu Rețetă de mărar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
8
Rețetă De Supă Charleston Okra
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
9
Rețetă Mexicană De Supă Cu Bile Matzo
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista