Varză de salvie și ceapă
Buttery sage & varza de ceapa este un fără gluten și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mazăre, ceapă, frunze de salvie și varză de Bruxelles. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Varză De Bruxelles Cu Unt, Morcovi cu unt și varză de Bruxelles, și Morcovi cu unt și varză de Bruxelles sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate din unt într-o tigaie mare și înmuiați ceapa la foc mic timp de aproximativ 15 minute până când este foarte moale, dar nu lăsați-o să se rumenească.
Adăugați cea mai mare parte a salviei. Între timp, gătiți mugurii într-o tigaie cu apă clocotită timp de aproximativ 4 minute, adăugați mazărea și gătiți încă 1 minut până se înmoaie.
Scurgeți, rezervând un strop de apă, apoi adăugați mugurii și mazărea în ceapă, împreună cu restul de unt, amestecând bine, astfel încât toate legumele să fie acoperite în unt.
Adăugați apa de gătit rezervată dacă pare puțin uscată.
Condimentează cu mult piper negru și puțină sare.
Serviți cu salvia rezervată deasupra.