Varză de Bruxelles și supă de ciuperci Shiitake

Varza de Bruxelles și supa de ciuperci Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 301 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, orez brun, fasole nordică uimitoare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles și Shiitake Lo Mein, Varză de Bruxelles dulce și picantă cu Tofu și ciuperci Shiitake, și Varză de Bruxelles prăjită asiatică cu ciuperci Shiitake prăjite crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare, antiaderentă.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până devine translucidă.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți până când ceapa începe să se rumenească, încă aproximativ 2 minute.
Adăugați ciupercile și usturoiul și gătiți încă aproximativ două minute.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția ingredientelor opționale. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când orezul este gătit, aproximativ 50 de minute. Verificați condimentele și adăugați mai multe împreună cu sucul de lămâie, dacă doriți. Dacă folosiți fasolea, adăugați-le și bulionul și gătiți încă aproximativ 15 minute.