Varză De Bruxelles Sotată Cu Slănină Și Caju

Varză De Bruxelles Sotată Cu Slănină Și Caju
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați varza de Bruxelles Sotată cu slănină și caju. Această rețetă face 8 porții cu 127 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, sare și piper, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu slănină, Pizza cu varză de Bruxelles cu smochine cu miere și slănină, și Varză de Bruxelles în sos de slănină și usturoi pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista