Varză de Bruxelles prăjită cu Agave și muștar picant

Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, varză de Bruxelles prăjită cu agave și muștar picant ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 131 de calorii , 5 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 1,14 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Dacă aveți ulei de măsline, muștar picant, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este super. Rețete similare includ Kielbasa cu varză de Bruxelles în sos de cremă de muștar , morcovi glazuți cu agave și plăcintă cu cireșe și fructe de pădure cu crustă de nectar de agave .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Stropiți ulei de măsline peste varza de Bruxelles într-un castron mare; arunca pentru a acoperi.
Întindeți germeni pe o tavă de copt; se asezoneaza cu sare si piper.
Se coace in cuptorul preincalzit pana se incinge la mijloc, aproximativ 15 minute.
Bateți nectarul de agave și muștarul picant într-un castron mare până când se omogenizează; se adaugă muguri și se amestecă pentru a acoperi.
Se întinde pe tava de copt.
Prăjiți germeni până se înmoaie, încă aproximativ 20 de minute.