Varză De Bruxelles Prăjită

Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Varza de Bruxelles prăjită ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, varză de Bruxelles, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 85%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, Mămăligă prăjită cu brânză cu varză de Bruxelles balsamică prăjită + ulei de salvie de usturoi prăjit, și Varză De Bruxelles Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Așezați varza de Bruxelles tăiată, uleiul de măsline, sarea kosher și piperul într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Sigilați bine și agitați pentru a acoperi.
Se toarnă pe o foaie de copt și se pune pe suportul central al cuptorului.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 45 de minute, agitând tigaia la fiecare 5 până la 7 minute pentru o rumenire uniformă. Reduceți căldura atunci când este necesar pentru a preveni arderea. Varza de Bruxelles ar trebui să fie maro închis, aproape negru, când este gata. Reglați condimentele cu sare kosher, dacă este necesar.