Varza de Bruxelles Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 250 de calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 591 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză cheddar, varză de Bruxelles, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Gratin de varză de Bruxelles, Varză De Bruxelles Gratinată, și Varză De Bruxelles Gratinată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și ungeți un vas de copt de 2 litri. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
3
Scurgeți varza de Bruxelles și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
4
Transferați în vasul de copt pregătit și aruncați cu fulgii de ardei roșu și sare și piper după gust, apoi întindeți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se toarnă smântâna deasupra, se presară cu brânza și pesmetul și se punctează cu bucățile de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
Brânză
Cremă
6
Coaceți gratinul până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 15 minute.