Varză De Bruxelles Gratinată
Varza de Bruxelles Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți brânză gruyere, brânză parmigiano reggiano, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză De Bruxelles Gratinată, Varză De Bruxelles Gratinată, și Varză De Bruxelles Gratinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Albiți varza de Bruxelles până se înmoaie și lăsați-o deoparte.
Topiți untul într-o cratiță.
Se amestecă făina și se lasă să fiarbă până începe să se rumenească puțin.
Se amestecă laptele, nucșoara, sarea și piperul și brânzeturile și se încălzește până se îngroașă.
Se amestecă varza de Bruxelles în sosul bechamel și se toarnă într-un vas de copt.
Se amestecă pesmetul și brânzeturile și se presară deasupra varza de Bruxelles.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când clocotește pe părți și se rumenesc deasupra, aproximativ 15-20 de minute.