Varză De Bruxelles Glazurată Cu Cidru
Varza de Bruxelles glazurată cu cidru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. O porție conține 55 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 25 și costă 35 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, nucșoară măcinată, slănină Oscar mayer și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Varză De Bruxelles Glazurată Cu Cidru, Varză De Bruxelles Fiartă Cu Cidru, și Varză de Bruxelles înăbușită cu cidru și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati slanina in tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția A 1 lingură. picături din tigaie.
Adăugați unt, ceapă și varză de Bruxelles la picăturile rezervate în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu-mare 1 pana la 2 min. sau până când varza de Bruxelles se rumeneste ușor.
Se amestecă următoarele 4 ingrediente până se amestecă; se toarnă peste muguri. Gatiti 5 min. sau până când lichidul este gătit și mugurii sunt glazurați uniform, amestecând ocazional. Se amestecă slănina.
Puneți varza de Bruxelles în vasul de servire; acoperiți cu nuci.