Varză de Bruxelles cu șuncă

Varză de Bruxelles cu șuncă
Varza de Bruxelles cu șuncă este o fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă face 25 de porții cu 44 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de varză de Bruxelles, muștar din cereale integrale, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, și Varză De Bruxelles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capătul tulpinii din fiecare varză de Bruxelles, tăiați pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în panglici subțiri.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați șuncă și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc în pete, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Adăugați muguri și gătiți, amestecând, până când încep să se ofilească și devin verde aprins, aproximativ 5 minute (se vor micșora pe măsură ce gătesc, astfel încât tigaia dvs. poate fi plină la început).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Condimentați mugurii cu sare, piper și muștar; continuați să gătiți și să amestecați până când mugurii sunt fragezi, dar încă verzi strălucitori, aproximativ 8 minute. Dacă încep să se rumenească, reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
VarzăVarză
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați smântâna și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista