Varză de Bruxelles cu parmezan ras

Varză de Bruxelles cu parmezan ras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles cu parmezan ras. O porție conține 201 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șalotă, parmezan, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Varză De Bruxelles Rasă Cu Pancetta Și Parmezan, Salată De Varză De Bruxelles Rasă, și Salată De Varză De Bruxelles Rasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.In un castron mic combină șalotă, miere, atât oțeturi, cât și ulei de măsline; condimentează cu 1 linguriță de sare și linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Bateți pentru a amesteca. Pune deoparte.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Sare generos apa. Înjumătățiți mugurii de Brussles prin capătul tulpinii; adăugați-le în apa clocotită. Gatiti-le 1-2 minute pana se inmoaie usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Așezați mugurii într-un castron de servire și aruncați cu parmezan ras și o lingură de unt.Dacă serviți la temperatura camerei: lăsați mugurii să ajungă la temperatura camerei. Acestea pot fi preparate în avans până în acest moment și păstrate acoperite și refrigerate. În acest caz, aduceți-le înapoi la temperatura camerei chiar înainte de servire și aruncați-le cu parmezan și o vinaigretă suplimentară de cupă de calibru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
VarzăVarză
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista