Varză de Bruxelles cu parmezan ras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles cu parmezan ras. O porție conține 201 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șalotă, parmezan, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Varză De Bruxelles Rasă Cu Pancetta Și Parmezan, Salată De Varză De Bruxelles Rasă, și Salată De Varză De Bruxelles Rasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.In un castron mic combină șalotă, miere, atât oțeturi, cât și ulei de măsline; condimentează cu 1 linguriță de sare și linguriță de piper negru.
Bateți pentru a amesteca. Pune deoparte.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Sare generos apa. Înjumătățiți mugurii de Brussles prin capătul tulpinii; adăugați-le în apa clocotită. Gatiti-le 1-2 minute pana se inmoaie usor.
Așezați mugurii într-un castron de servire și aruncați cu parmezan ras și o lingură de unt.Dacă serviți la temperatura camerei: lăsați mugurii să ajungă la temperatura camerei. Acestea pot fi preparate în avans până în acest moment și păstrate acoperite și refrigerate. În acest caz, aduceți-le înapoi la temperatura camerei chiar înainte de servire și aruncați-le cu parmezan și o vinaigretă suplimentară de cupă de calibru.