Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles cu parmezan ras. O porție conține 201 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șalotă, parmezan, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Varză De Bruxelles Rasă Cu Pancetta Și Parmezan, Salată De Varză De Bruxelles Rasă, și Salată De Varză De Bruxelles Rasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.In un castron mic combină șalotă, miere, atât oțeturi, cât și ulei de măsline; condimentează cu 1 linguriță de sare și linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți pentru a amesteca. Pune deoparte.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Sare generos apa. Înjumătățiți mugurii de Brussles prin capătul tulpinii; adăugați-le în apa clocotită. Gatiti-le 1-2 minute pana se inmoaie usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoi
1
Așezați mugurii într-un castron de servire și aruncați cu parmezan ras și o lingură de unt.Dacă serviți la temperatura camerei: lăsați mugurii să ajungă la temperatura camerei. Acestea pot fi preparate în avans până în acest moment și păstrate acoperite și refrigerate. În acest caz, aduceți-le înapoi la temperatura camerei chiar înainte de servire și aruncați-le cu parmezan și o vinaigretă suplimentară de cupă de calibru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Varză
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat