Rețeta varză de Bruxelles cu ceapă Vidaliană poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 230 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, varză de Bruxelles, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Varză De Bruxelles De Arțar Cu Ceapă, Varză de Bruxelles cu ceapă caramelizată, și Varza De Bruxelles Sotata Cu Bacon Si Ceapa.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de unt și ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Odată ce untul este spumos și topit, adăugați ceapa și varza de Bruxelles și amestecați frecvent până când este frumos și caramelizat, aproximativ 10 minute. Condimentează varza de Bruxelles cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și bulionul de pui și aburiți legumele până când lichidul se evaporă și legumele sunt fragede crocante, aproximativ aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3
Adăugați coaja de lămâie în varza de Bruxelles pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Nonpareils Argintii
4
Între timp, încălziți lingura rămasă de unt într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Odată topite și spumoase, amestecați pesmetul și gătiți până se prăjesc și se rumenesc, amestecând frecvent, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6
Scoateți într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Presărați pesmetul peste varza de Bruxelles înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)