Varză de Bruxelles cu ceapă Vidalia
Rețeta varză de Bruxelles cu ceapă Vidaliană poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 230 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, varză de Bruxelles, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Varză De Bruxelles De Arțar Cu Ceapă, Varză de Bruxelles cu ceapă caramelizată, și Varza De Bruxelles Sotata Cu Bacon Si Ceapa.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de unt și ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Odată ce untul este spumos și topit, adăugați ceapa și varza de Bruxelles și amestecați frecvent până când este frumos și caramelizat, aproximativ 10 minute. Condimentează varza de Bruxelles cu sare și piper.
Adăugați ceapa și bulionul de pui și aburiți legumele până când lichidul se evaporă și legumele sunt fragede crocante, aproximativ aproximativ un minut.
Adăugați coaja de lămâie în varza de Bruxelles pentru a termina.
Între timp, încălziți lingura rămasă de unt într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Odată topite și spumoase, amestecați pesmetul și gătiți până se prăjesc și se rumenesc, amestecând frecvent, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se amestecă sucul de lămâie.
Scoateți într-un castron mic.
Presărați pesmetul peste varza de Bruxelles înainte de servire.