Varză de Bruxelles cu ceapă Vidalia

Varză de Bruxelles cu ceapă Vidalia
Rețeta varză de Bruxelles cu ceapă Vidaliană poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 230 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, varză de Bruxelles, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Varză De Bruxelles De Arțar Cu Ceapă, Varză de Bruxelles cu ceapă caramelizată, și Varza De Bruxelles Sotata Cu Bacon Si Ceapa.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de unt și ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Odată ce untul este spumos și topit, adăugați ceapa și varza de Bruxelles și amestecați frecvent până când este frumos și caramelizat, aproximativ 10 minute. Condimentează varza de Bruxelles cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și bulionul de pui și aburiți legumele până când lichidul se evaporă și legumele sunt fragede crocante, aproximativ aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3
Adăugați coaja de lămâie în varza de Bruxelles pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4
Între timp, încălziți lingura rămasă de unt într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Odată topite și spumoase, amestecați pesmetul și gătiți până se prăjesc și se rumenesc, amestecând frecvent, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6
Scoateți într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Presărați pesmetul peste varza de Bruxelles înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista