Varză de Bruxelles caramelizată cu afine și slănină

Varza de Bruxelles caramelizată cu afine și slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 10. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 140 de calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. 202 de oameni au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Bacon varză de Bruxelles prăjită cu afine, Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu slănină și afine, și Varză de Bruxelles cu slănină, afine și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, la foc mare, aduceți apa la fierbere. Sare generos apa și adaugă varza de Bruxelles. Gatiti varza pana cand s-a atins sensibilitatea medie, aproximativ 8-10 minute.
Între timp, într-o cratiță mare la foc mediu prăjiți slănina până când este crocantă, amestecând ocazional.
Scoateți slănina din tigaie pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Lăsați grăsimea de slănină în tigaie și adăugați ceapa roșie și 3 linguri de unt.
Se sotează până când ceapa este translucidă, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă oțetul de vin roșu și zahărul brun și se gătește până când lichidul este ușor redus, aproximativ 5 minute.
Scurgeți varza de Bruxelles din apă și adăugați în tigaie cu ceapa. Se amestecă pentru a acoperi și se adaugă restul de 1 lingură de unt. Se amestecă slănina rezervată și merisoarele. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt crăpat, după gust și se transferă într-un bol de servit pentru a servi.