Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană)
Reteta varza de Bruxelles Baaji (varza de Bruxelles condimentata Indiana) este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 211 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei chile, varză de Bruxelles, râșniță de condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză De Bruxelles Cu Lămâie Condimentată, Varză De Bruxelles Prăjită Cu Kumquats Confiate Condimentate, și Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles pentru rețete similare.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Trupa de cadre de pietre Gruner Veltliner cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner]()
Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner
Aromatic, acest vin conduce cu o margine de citrice sărată, cu tonuri de pământ, care au indicii exotice de condimente din Africa de Nord. De acolo există o adâncime de iasomie și fructe tropicale frumoase conduse de citrice, care amintesc de stoarcerea unei pene de var peste fructul unei Papaya tăiate pe jumătate. Nu poți ascunde componenta de grapefruit copt atât de prezentă pe care o numim adesea Squirt...infamul sifon de grapefruit. Acesta este un vin super interesant. Are un echilibru armonios de maturitate, dar o tonă de vervă și energie pe palat. O bază de citrice sărate, ghimbir și piper alb se amestecă cu grapefruit, care toate duc la un finisaj savuros, plin de mineralitate. Acest vin atinge ambele părți ale spectrului gr Pecullner, luminos, proaspăt și vibrant, împreună cu textura și o plinătate care prezintă ceea ce face vinurile albe din Valea Edna unice.