Cremoase varza n fidea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 306 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, smântână, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Varza De Bruxelles Cu Taitei De Ou, Taitei Dan Dan cu varza de fasole, și Taitei de dovlecei cu slănină, varză de Bruxelles și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați varza de Bruxelles și o cantitate mică de apă într-o cratiță; acoperiți și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Între timp, într-o tigaie mare, se sotează ceapa în 2 linguri de unt până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc; amestecați smântâna, brânza de vaci, usturoiul, ardeiul, sarea și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Semințe De Chimen
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Varza de scurgere; se adaugă la amestecul de ceapă cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Varză
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Răspândiți într-un 2-qt puțin adânc. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Topiți untul rămas și aruncați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Se presară peste caserolă.
8
Coaceți, neacoperit, la 375 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.