Varza caldă și fasolea verde este o fără gluten, întreg 30 și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 632 calorii, 7g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, roșii, semințe de cardamom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fasole verde cu vinetă caldă de slănină, Salată caldă de cartofi Dijon cu fasole verde, și Fasole verde și varză 'Scandia'.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, la foc mic, topiți untul; adăugați ceapă, usturoi, ghimbir, schinduf, chimen, cardamom, oregano, turmeric, busuioc și gătiți 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Turmeric
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute; se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol rezistent la căldură (poate fi păstrat într-un recipient bine acoperit la frigider timp de 3 săptămâni).pentru a face varza și fasolea verde să încălzească o tigaie sau o tigaie la foc mediu; topiți 1/2 cană de unt condimentat și adăugați varză și ceapă feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Rețetă De Pizzocheri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se sotează până când varza este ofilită, aproximativ 5 minute; adăugați roșii proaspete, conserve de roșii, usturoi, semințe de muștar, semințe de nigella, turmeric, berbere, cardamom și ghimbir.Gatiti, la foc mic, pana cand este moale si parfumat, amestecand ocazional, aproximativ 30 de minute.Între timp, pregătiți și baie de apă cu gheață; aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Tocat
Pentru Asezonarea Cărnii
1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Turmeric
Berbere
Rețetă De Pizzocheri
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați fasole verde în apă clocotită, reduceți focul la minim și gătiți până când este luminos și fraged, 3 până la 5 minute; scurgeți imediat și scufundați fasolea în baia de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Scurgeți fasolea și pliați în amestecul de roșii și varză; se fierbe 10 minute.Gustați și reglați pentru sare.; serviți cu pâine injera sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)