Varză caldă și fasole verde

Varză caldă și fasole verde
Varza caldă și fasolea verde este o fără gluten, întreg 30 și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 632 calorii, 7g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, roșii, semințe de cardamom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fasole verde cu vinetă caldă de slănină, Salată caldă de cartofi Dijon cu fasole verde, și Fasole verde și varză 'Scandia'.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, la foc mic, topiți untul; adăugați ceapă, usturoi, ghimbir, schinduf, chimen, cardamom, oregano, turmeric, busuioc și gătiți 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
TurmericTurmeric
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute; se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol rezistent la căldură (poate fi păstrat într-un recipient bine acoperit la frigider timp de 3 săptămâni).pentru a face varza și fasolea verde să încălzească o tigaie sau o tigaie la foc mediu; topiți 1/2 cană de unt condimentat și adăugați varză și ceapă feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se sotează până când varza este ofilită, aproximativ 5 minute; adăugați roșii proaspete, conserve de roșii, usturoi, semințe de muștar, semințe de nigella, turmeric, berbere, cardamom și ghimbir.Gatiti, la foc mic, pana cand este moale si parfumat, amestecand ocazional, aproximativ 30 de minute.Între timp, pregătiți și baie de apă cu gheață; aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
TurmericTurmeric
BerbereBerbere
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați fasole verde în apă clocotită, reduceți focul la minim și gătiți până când este luminos și fraged, 3 până la 5 minute; scurgeți imediat și scufundați fasolea în baia de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Scurgeți fasolea și pliați în amestecul de roșii și varză; se fierbe 10 minute.Gustați și reglați pentru sare.; serviți cu pâine injera sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista