Varza poloneză a bunicii și tăiței

Varza poloneză a bunicii și tăiței
Varza poloneză și tăiței bunicii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 495 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de unt, apă, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Varză și tăiței în stil polonez, Varză poloneză și tăiței (Lazanki), și Fidea și varza poloneză Frugal Gourmet.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic; gătiți și amestecați varza și ceapa până când sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Amestecați pastele cu papion și reveniți la fierbere. Gatiti pastele pana cand sunt fragede, dar inca usor ferme, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se scurge bine și se lasă deoparte.
4
Se amestecă apa și șunca gătită în amestecul de varză; se încălzește. Se amestecă bine în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Gătitășuncă Gătită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Amestecați ușor pastele cu papion în șuncă și varză și încălziți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista