Varza festonată a lui Beth
Varza festonată a lui Beth necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 188 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți lapte, sare, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză Festonată, Varză Festonată, și Varză Festonată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti varza in apa clocotita pana abia se inmoaie, aproximativ 10 minute; scurgere.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mic. Se amestecă făina, laptele și sarea. Gatiti si amestecati pana se ingroasa usor, apoi pliati in branza.
Transferați varza în caserola pregătită și amestecați sosul de brânză.
Presărați firimituri de cracker deasupra.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când blatul se rumeneste.