Varza de Bruxelles saut cu lamaie si Pecan
Varza de Bruxelles saut cu lamaie si Pecan este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 20 minute. Un amestec de nuci pecan, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Varză de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic, Varză De Bruxelles Sotată Cu Lămâie Și Fistic, și Varză de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cimbru și ceapă în tigaie; saut 3 minute.
Adăugați bulion și varză de Bruxelles; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 6 minute sau până când sunt crocante. Se amestecă nuci pecan, coajă de lămâie, suc de lămâie și piper negru.