Varza de Bruxelles Mile End cu nuci confiate și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați varza de Bruxelles Mile End cu nuci confiate și mere. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.97 pe portie. O porție conține 265 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de mere granny smith, miere, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 144 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Salată De Varză De Bruxelles Rasă Cu Nuci Confiate, Varza de Bruxelles prăjită Ocazional vegetariană, dovlecelul și mărul cu nuci confiate, și Mere coapte cu nuci confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul sau uleiul într-o tigaie mică la foc mediu și adăugați bucățile de nucă și sarea. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand nucile incep sa capete o culoare aurie deschisa; adăugați rozmarinul și gătiți încă 1 minut.
Se adaugă mierea, se amestecă și se ia de pe foc.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Faceți varza de Bruxelles și merele: aruncați varza de Bruxelles cu uleiul de canola, sarea și piperul.
Întindeți-le pe o foaie de copt de 10 x 15 inci și prăjiți-le până când sunt crocante, 12 până la 15 minute. Pune deoparte.
Pentru a termina vasul, încălziți untul sau uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați bucățile de mere și gătiți-le până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați nucile confiate, varza de Bruxelles și sucul de lămâie și aruncați pentru a combina. Reglați condimentul dacă este necesar.