Var Divin Tarte
Această rețetă servește 24 și costă 16 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 89 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cremă de brânză, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tarte Cheie De Var, Tarte Cheie De Var, și Tarte Cheie De Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea mică la foc mediu, bateți ouăle, gălbenușul de ou, zahărul, sucul de lămâie și coaja până se amestecă.
Adăugați unt; gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa si acopera spatele unei linguri.
Transferați într-un castron mic; rece. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Într-un castron mic, unt de cremă și cremă de brânză până la neted. Adăugați treptat făină; se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră sau până când este ușor de manevrat.
Formați aluatul în 1-in. bile; apăsați pe partea de jos și în sus pe laturile a 36 de căni de brioșă miniaturale ungrease. Înțepați fundul cu o furculiță.
Coaceți la 375 de minute timp de 15-17 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Umpleți cojile cu amestec de var.
Garnisiți cu bucle de ciocolată și coajă de tei. Refrigerați resturile.