Vafe de scorțișoară-pâine de porumb cu sirop de mere-scorțișoară
Vafe de scorțișoară-Cornbread cu sirop de mere-scorțișoară este un fără gluten mâncare de dimineață. Această rețetă face 7 porții cu 325 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână sirop cu aromă de arțar, amestec, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Vafe cu scorțișoară de mere cu sirop de scorțișoară, Vafe cu scorțișoară de mere cu sirop de cidru, și Clătite de scorțișoară de mere din grâu integral cu sirop de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu cu microunde, amestecați umplutura de plăcintă și siropul de arțar. Cuptor cu microunde neacoperit la maxim 1 până la 2 minute sau până la cald; pus deoparte.
Încălziți fierul de vafe. (Fiare de călcat Waffle fără un strat antiaderent poate fi necesar să fie periat cu ulei vegetal sau pulverizat cu spray de gătit înainte de aluat pentru fiecare vafe se adaugă.)
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele de vafe cu lingura până se omogenizează.
Se toarnă aluatul pe fierul de vafe fierbinte. (Verificați instrucțiunile producătorului pentru cantitatea recomandată de aluat.) Închideți capacul fierului de vafe.
Coaceți 4 până la 5 minute sau până când aburul se oprește. Îndepărtați cu grijă vafele. Repetați cu aluatul rămas.