Vafele de porumb Crisp 'n' Tender ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Această rețetă face 8 porții cu 203 calorii, 7 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 31 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți praf de copt, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor nu este atât de grozav. Sparanghelul cu susan balsamic și crocant, tilapia de lămâie cu ardei crocant și fraged și broccoli în 10 minute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți albușurile într-un castron mic; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, Rupt
2
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Lapte Degresat
Bomboane Asortate, Pentru Decor
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, Rupt
3
Combinați laptele, porumbul, gălbenușurile de ou și uleiul; amestecați ingredientele uscate până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Porumb
Lapte
Uncii Carne De Vită Măcinată 1/2 Cană Germeni De Fasole, Tăiați Mărunt
4
Bateți albușurile rezervate până se formează vârfuri tari; se pliază în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
5
Turnați aluatul cu 1/4 de cană într-un fier de vafe preîncălzit; coaceți conform instrucțiunilor producătorului până devin maro auriu.