Reteta vafe fulgi de ovăz pot fi făcute în aproximativ 30 de minute. O porție conține 406 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, unt de arahide și/sau mere, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Acesta funcționează bine ca un mic dejun foarte preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Vafe de afine cu fulgi de ovăz, Vafe Cu Miere De Ovăz, și Vafe Cu Nuci De Ovăz.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele cinci ingrediente. Într-un alt castron, combinați zeama, ouăle și untul; se amestecă în ingredientele uscate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Coaceți într-un fier de vafe preîncălzit conform instrucțiunilor producătorului până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Serviți cu unt de arahide și/sau sos de mere, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare