Vafe De Iaurt
Vafele de iaurt ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 92 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, lapte degresat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Vafe De Iaurt, Vafe De Iaurt, și Vafe De Iaurt Cu Miere.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați laptele, iaurtul și uleiul; se amestecă cu un tel de sârmă.
Adăugați la ingredientele uscate, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru la viteza mare a unui mixer electric până se formează vârfuri rigide; pliați ușor amestecul de albus de ou bătut în aluat.
Înveliți un fier de vafe pătrat de 8 inci cu spray de gătit; lăsați fierul de vafe să se preîncălzească. Pentru fiecare vafe, lingura 1 1/4 cani aluat pe fier vafe fierbinte, răspândirea aluat la margini.
Coaceți 4 până la 5 minute sau până când aburul se oprește. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Tăiați fiecare vafe în 4 pătrate. Se acoperă cu sirop de arțar, dacă se dorește.