Vafe De Cheddar Sărate
Vafe Cheddar savuroase ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de făină, sare kosher, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Vafe Cheddar savuroase cu ouă prăjite, Cheddar savuros și vafe de arpagic cu ou prăjit, și Ouă Benedict peste vafe sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți un suport de sârmă pe o foaie de copt și introduceți-l în cuptor.
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mare pentru a aera și a rupe orice bulgări; pus deoparte.
Așezați ouăle într-un al doilea castron mare și bateți până se rup.
Adăugați laptele și, în timp ce bateți constant, turnați încet untul topit până se combină uniform.
Adăugați brânza și amestecați până se combină.
Adăugați amestecul de lapte-brânză în amestecul de făină și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când făina este doar încorporată și nu rămân dungi (aluatul poate avea câteva bulgări); pus deoparte.
Încălziți un fier de vafe Belgian la mediu conform instrucțiunilor producătorului. Odată încălzit, umpleți-l cu aluat, închideți capacul și gătiți până când aburul începe să se diminueze (deschideți blatul și aruncați o privire pentru coacere după câteva minute).
Transferați vafa pe grătarul din cuptor pentru a se încălzi. Repetați cu aluatul rămas.