Vafe De Arțar-Slănină

Vafe De Arțar-Slănină
Vafele de arțar-slănină necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 277 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Vafe De Arțar-Slănină, Vafe De Arțar Bacon, și Vafe De Arțar-Slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°; tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați slănina pe foaie și periați ambele părți cu 2 linguri. sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
3
Coaceți, întorcându-vă o dată, până când sunt crocante și rumenite, 20 până la 25 de minute. Aruncați grăsimea; temperatura inferioară a cuptorului la 93°. tăiați grosolan slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron, bateți zeama cu 2 lingurițe. ulei de canola, ouă și sirop de arțar rămas. Se amestecă amestecul de zară în amestecul de făină. Îndoiți în slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Preîncălziți un fier de vafe de 7 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
6
Ungeți cu puțin ulei și adăugați 1/2 cană de aluat. Gatiti pana se rumeneste usor si crocant, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Așezați vafe pe o farfurie în cuptor; gatiti vafele ramase.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Serviți cu sirop de arțar suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista