Vafe De Arțar-Slănină
Vafele de arțar-slănină necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 277 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Vafe De Arțar-Slănină, Vafe De Arțar Bacon, și Vafe De Arțar-Slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°; tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
Așezați slănina pe foaie și periați ambele părți cu 2 linguri. sirop de arțar.
Coaceți, întorcându-vă o dată, până când sunt crocante și rumenite, 20 până la 25 de minute. Aruncați grăsimea; temperatura inferioară a cuptorului la 93°. tăiați grosolan slănina.
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron, bateți zeama cu 2 lingurițe. ulei de canola, ouă și sirop de arțar rămas. Se amestecă amestecul de zară în amestecul de făină. Îndoiți în slănină.
Preîncălziți un fier de vafe de 7 inci.
Ungeți cu puțin ulei și adăugați 1/2 cană de aluat. Gatiti pana se rumeneste usor si crocant, 6 minute.
Așezați vafe pe o farfurie în cuptor; gatiti vafele ramase.
Serviți cu sirop de arțar suplimentar, dacă doriți.