Vafe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafele. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 309 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, făină de copt bob ' s mill, făină de orez brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Vafe integrale - fără Gluten și vegane aka Wowwy Waffles, Vafe, și vafe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un aparat de vafe conform instrucțiunilor producătorului.
Periați fierul de călcat cu ulei sau pulverizați cu spray antiaderent vegan, fără gluten.
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și guma de xantan.
Adăugați laptele de orez, 1/4 cană ulei de cocos, nectar de agave și vanilie (și chipsuri de ciocolată, dacă doriți) și amestecați cu o spatulă de cauciuc până se combină.
Se toarnă 1/3 până la 1/2 cană de aluat pe grătarul de vafe și se coace la coacerea dorită (sau conform instrucțiunilor producătorului).
Scoateți vafele de pe grătar și serviți cu siropul de arțar de Agave (și cu un praf de zahăr pudră pentru vafe cu ciocolată). Repetați cu aluatul rămas.
Retipărit cu permisiunea de la Babycakes acoperă clasicii de Erin McKenna, Circulator2011 Clarkson Potter
Erin McKenna este bucătarul și proprietarul Baby