Vacherin
Vacherin este un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67 g de proteine, 95 g de grăsimi și un total de 3877 de calorii. Pentru 7,49 USD per porție, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de migdale, creme de marron, frișcă pentru frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vacherin de mango-busuioc, Vacherin de mango-busuioc și Vacherin cu frișcă și amestecuri de fructe de pădure.
Instrucțiuni
Discurile de bezea: Se separă albușurile de gălbenușurile de ou, se cerne făina, se cerne ciocolata praf.
Încinge cuptorul la 225 de grade F. Se unge și se pudrează o foaie de prăjituri cu făină.
Puneți o duză simplă într-o pungă.
Faceți bezeaua amestecând într-un castron mare albușurile ouălor până se întăresc. Se bate sarea si apa, iar treptat incepe sa bata zaharul putin cate putin (daca se face prea repede albusurile isi vor pierde din volum si vor deveni aproape lichide). Încorporați ultima lingură de zahăr. Amestecul ar trebui să aibă acum un luciu bun și să fie foarte „cu vârf”. Acum puneți amestecul de bezea albă strălucitoare în punga de forțare și turnați-l în două cercuri de 9 inci (avand același diametru cu tortul) pe foaia de prăjituri și pudrați cu pudră de ciocolată. Amestecul rămas poate fi apoi transformat în forme de animale mici ca decor.
Puneți amestecul de bezea imediat în cuptorul preîncălzit (225 grade F.) pe raftul din mijloc și coaceți timp de 2 1/2 ore. Când sunt gata, discurile și animalele trebuie să se ridice cu ușurință de pe foaia de copt și să emită un sunet gol când sunt lovite ușor, acestea pot fi răcite pe un grătar până când este necesar. De asemenea, pot fi păstrate într-o cutie ermetică pentru câteva zile, dacă doriți să pregătiți acest desert din timp.
Umplutură cu cremă: Bateți smântâna până se întărește și împărțiți crema în 2 boluri.
Migdalele pot fi așezate pe o foaie de prăjituri și prăjite până când devin maro auriu și se răcesc. Pandișpanul poate fi acum împărțit în 2 și baza ușor înmuiată cu rom.
Asezati baza tortului pe o farfurie.
Peste aceasta se întinde puțin piure de castane și apoi o smântână bună de smântână proaspătă dintr-un bol.
Deasupra puneți al doilea strat de pandișpan și stropiți cu rom.
La smântâna din primul castron, adăugați mai mult piure de castane și amestecați foarte bine. Se amestecă împreună cu romul. Puneți asta deasupra tortului.
Luați un strat de bezea coptă și răcită și puneți-o deasupra.
Din al doilea castron se ia piureul, frisca si se intinde usor un strat gros din acesta deasupra discului de bezea.
Coborâți a doua rundă de bezea deasupra. La restul de smântână, se adaugă ultimul piure de castane și se întinde pe părțile laterale ale vacherinului și un strat subțire deasupra, cu ajutorul unui cuțit.
Apăsați ușor migdalele fulgi peste părțile laterale. Decorați blatul cu animale de bezea și pudrați cu pudra de ciocolată.