Coaste de grătar coreene ușoare și Simple ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 3.2 pe portie. O porție conține 945 calorii, 30g de proteine, și 67g de grăsime. Dacă aveți usturoi, ceapă verde, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până semințe de susan ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 75 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare includ Coreeană BBQ coaste, Coreeană BBQ coaste scurte, și Coreeană BBQ coaste dulci.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună sosul de soia și zahărul într-un bol până când zahărul s-a dizolvat și amestecați ardeiul negru, usturoiul, ceapa verde, uleiul de susan și semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ceapa Verde
Semințe De Susan
Ulei De Susan
Sos De Soia
Usturoi
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați coastele într-un castron mare și turnați marinada peste coaste. Se amestecă pentru a acoperi coastele cu marinata și se dă la frigider timp de 1 oră. Se amestecă din nou coastele și marinata și se dă la frigider încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți coastele din marinată, aruncați marinada și grătați coastele până se rumenesc și nu mai sunt roz în centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Aveți la îndemână o sticlă de pulverizare cu apă în cazul în care coastele se aprind.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.