Ușor stovetop pui Teriyaki în sos de usturoi ghimbir portocaliu

Easy stovetop pui Teriyaki în sos de usturoi ghimbir portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 297 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ulei de canolan, vin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Broccoli Slaw se amestecă prăji cu usturoi-ghimbir sos Teriyaki, Pui Teriyaki cu sos de ghimbir, și Pui la cuptor cu miere de portocale, usturoi și glazură de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și rumeniți pieptul de pui pe ambele părți, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Bateți împreună sosul teriyaki, vinul alb, marmelada de portocale, usturoiul, ghimbirul și ceapa verde într-un bol și turnați sosul peste pui. Acoperiți tigaia, reduceți focul la minim și fierbeți până când puiul nu mai este roz la mijloc, întorcând puiul în sos de mai multe ori în timp ce gătește, 10 până la 15 minute.