Ușor stovetop pui Teriyaki în sos de usturoi ghimbir portocaliu

Ușor stovetop pui Teriyaki în sos de usturoi ghimbir portocaliu
Easy stovetop pui Teriyaki în sos de usturoi ghimbir portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 297 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ulei de canolan, vin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Broccoli Slaw se amestecă prăji cu usturoi-ghimbir sos Teriyaki, Pui Teriyaki cu sos de ghimbir, și Pui la cuptor cu miere de portocale, usturoi și glazură de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și rumeniți pieptul de pui pe ambele părți, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Bateți împreună sosul teriyaki, vinul alb, marmelada de portocale, usturoiul, ghimbirul și ceapa verde într-un bol și turnați sosul peste pui. Acoperiți tigaia, reduceți focul la minim și fierbeți până când puiul nu mai este roz la mijloc, întorcând puiul în sos de mai multe ori în timp ce gătește, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista