Ușor De Mere Rubarbă Crocant

Ușor De Mere Rubarbă Crocant
Easy Apple Rhubarb Crisp este un vegetarian rețetă cu 1 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 101G de grăsime, și un total de 3749 calorii. Pentru $ 5.36 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Rhubarb Apple Crisp, Rhubarb Apple Crisp, și Apple-Rhubarb Crisp.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați făina, ovăzul, zahărul brun și scorțișoara împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă untul topit în amestecul de ovăz și se amestecă până se sfărâmă. Puneți jumătate din amestecul de ovăz în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se amestecă rubarba și merele împreună într-un castron; se toarnă deasupra amestecului de ovăz în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
5
Amestecați amidonul de porumb și 2 linguri de apă împreună într-un bol până când amidonul de porumb este dizolvat și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți zahărul, 1 cană de apă și extractul de vanilie într-o cratiță la foc mediu-mare; se aduce la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se toarnă amestecul de amidon de porumb în amestecul de zahăr și se continuă fierberea, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
8
Stropiți amestecul de zahăr peste rubarbă și mere; presărați amestecul de ovăz rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
MărMăr
ZahărZahăr
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte și bubuit, 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate48
Revista