Caponata ușoară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 78 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 212 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de măsline, roșii conservate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Rețete similare includ Caponata, Caponata, și Caponata.
Instrucțiuni
1
Gatiti usor ceapa, telina, ardeii si usturoiul in ulei timp de 15-20 de minute pana se inmoaie. Sfat în restul ingredientelor, apoi se fierbe timp de 5 minute pentru a se încălzi. Poate fi făcută până la o zi înainte. Mănâncă fierbinte sau la temperatura camerei, pe pâine prăjită frecată cu cățelul de usturoi tăiat și stropită sau periată cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
2
Se servește cu grisine, carne italiană vindecată și măsline.