Caponata ușoară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 78 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 212 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de măsline, roșii conservate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Rețete similare includ Caponata, Caponata, și Caponata.
Instrucțiuni
1
Gatiti usor ceapa, telina, ardeii si usturoiul in ulei timp de 15-20 de minute pana se inmoaie. Sfat în restul ingredientelor, apoi se fierbe timp de 5 minute pentru a se încălzi. Poate fi făcută până la o zi înainte. Mănâncă fierbinte sau la temperatura camerei, pe pâine prăjită frecată cu cățelul de usturoi tăiat și stropită sau periată cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Se servește cu grisine, carne italiană vindecată și măsline.