Ușor Brownie-Fund Scorțișoară-Portocaliu Latte Cheesecake
Această rețetă servește 16 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brownie mix, maxwell House instant coffee, philadelphia cream cheese și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownie Jos Cheesecake, Brownie Jos Cheesecake, și Cheesecake de fund Brownie cu zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste laturi; pulverizați cu spray de gătit. Se dizolvă cafeaua în apă. Pregătiți aluatul de brownie conform instrucțiunilor de pe pachet, amestecând cafeaua înainte de a turna aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți 18 până la 20 min. sau până când partea superioară a brownie-ului este strălucitoare și centrul este aproape setat.
Între timp, bateți crema de brânză, zahărul, scorțișoara și extrageți într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând după fiecare doar până se omogenizează.
Se amestecă amestecul de brânză cremă peste stratul de brownie parțial copt în tigaie. (Umplere va veni aproape la partea de sus a tigaie.)
Coaceți 40 min. sau până când centrul este aproape setat. Mișto. Refrigerați 4 ore.
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe ambalaj; Se răcește ușor. Folosiți mânere din folie pentru a ridica cheesecake-ul din tigaie; stropiți cu ciocolată.
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.