Usturoi și rozmarin curcan prăjit lent

Usturoiul și rozmarinul curcan prăjit lent este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 484 calorii, 70g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, rozmarin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit, Curcan prăjit cu unt de rozmarin-usturoi frecați și sos de tigaie, și Picior de miel dezosat prăjit lent cu usturoi, rozmarin și lămâie.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Tocați 3 căței de usturoi; combinați usturoiul tocat, rozmarinul tocat și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic. Frecați amestecul de unt sub pielea slăbită și frecați pieptul și betisoarele. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Așezați restul de 6 căței de usturoi și crenguțe de rozmarin în cavitatea corpului. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie.
Lăsați curcanul să stea 1 oră la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 50
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit.
Așezați raftul în tigaie.
Coaceți la 500 timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 250; coaceți timp de 2 ore sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Scoateți din cuptor; acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 20 de minute. Aruncați pielea.