Usturoi și rozmarin curcan prăjit lent

Usturoi și rozmarin curcan prăjit lent
Usturoiul și rozmarinul curcan prăjit lent este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 484 calorii, 70g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, rozmarin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit, Curcan prăjit cu unt de rozmarin-usturoi frecați și sos de tigaie, și Picior de miel dezosat prăjit lent cu usturoi, rozmarin și lămâie.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Tocați 3 căței de usturoi; combinați usturoiul tocat, rozmarinul tocat și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic. Frecați amestecul de unt sub pielea slăbită și frecați pieptul și betisoarele. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Copane De PuiCopane De Pui
RozmarinRozmarin
UntUnt
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
Carne MăcinatăCarne Măcinată
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați restul de 6 căței de usturoi și crenguțe de rozmarin în cavitatea corpului. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
RozmarinRozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Lăsați curcanul să stea 1 oră la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
4
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Așezați raftul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 500 timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 250; coaceți timp de 2 ore sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 20 de minute. Aruncați pielea.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista