Usturoi și busuioc coapte coapse de pui

Usturoi și busuioc coapte coapse de pui
Usturoi și busuioc coapte coapse de pui necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Un amestec de sare și piper măcinat, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Usturoi și busuioc coapte coapse de pui, Coapse de pui cu usturoi și soia, și Coapse de pui la cuptor cu lămâie și usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați coapsele de pui într-o tigaie; condimentează cu sare și piper. Împrăștiați ceapa peste și în jurul puiului. Pui de top cu busuioc, usturoi și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se toarnă bulionul de pui în tigaie și se distribuie uniform morcovii în jurul puiului. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Gatiti in cuptorul preincalzit pana cand puiul nu mai este roz la os si sucurile se limpezesc, aproximativ 1 ora. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să gătiți până când puiul este rumenit, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista