Usturoi și busuioc coapte coapse de pui

Usturoi și busuioc coapte coapse de pui necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Un amestec de sare și piper măcinat, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Usturoi și busuioc coapte coapse de pui, Coapse de pui cu usturoi și soia, și Coapse de pui la cuptor cu lămâie și usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Aranjați coapsele de pui într-o tigaie; condimentează cu sare și piper. Împrăștiați ceapa peste și în jurul puiului. Pui de top cu busuioc, usturoi și rozmarin.
Se toarnă bulionul de pui în tigaie și se distribuie uniform morcovii în jurul puiului. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Gatiti in cuptorul preincalzit pana cand puiul nu mai este roz la os si sucurile se limpezesc, aproximativ 1 ora. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să gătiți până când puiul este rumenit, încă 10 până la 15 minute.