Usturoi Unt Creveți Scampi
Scampi de creveți cu unt de usturoi este o rețetă mediteraneană care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, creveți, linguine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de mccormick.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Usturoi Unt Creveți Scampi # McCormickHomemade, Usturoi Creveți Scampi, și Scampi de creveți cu pâine prăjită cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Se scurge bine.Între timp, încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul este topit.
Adăugați creveți și condimente
Se amestecă; gătiți și amestecați 3 până la 4 minute sau doar până când creveții devin roz. Se amestecă sucul de lămâie sau vinul.Aruncați cu paste fierte pentru a acoperi bine.
Se servește cu parmezan ras, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.