Usturoi-ulei de plante

Usturoi-ulei de plante
Uleiul de usturoi-plante medicinale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 1 și costă $2.04 pe portie. O porție conține 454 calorii, 3G de proteine, și 43G de grăsime. Dacă aveți la îndemână rozmarin, ulei de măsline, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, Pâine cu usturoi cu usturoi dublu, și Usturoi și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați 1/4 cană de căței de usturoi curățați, 3 linguri de ulei de măsline și 1 1/2 lingurițe fiecare rozmarin uscat, cimbru uscat, cimbru uscat și piper măcinat grosier; se învârte până se toacă mărunt. (Sau tocați usturoiul și amestecați într-un bol cu ingredientele rămase.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin UscatRozmarin Uscat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cimbru MăcinatCimbru Măcinat
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista