Usturoi prăjit și pește cu crustă de nuci
Usturoiul prăjit și peștele cu coajă de nuci este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 52 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 15 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, usturoi, pansament de vinaigretă cu usturoi balsamic și câteva alte lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pește De Cod Cu Crustă De Usturoi, File de pește cu crustă de susan cu sos de usturoi-ghimbir, și Tapenadă de măsline pui Crustat și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă pansament peste pește într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale fiecărui file cu pansament. La frigider 30 min. la marinat. Între timp, combinați nuci, coriandru, usturoi și ulei.
Încălziți cuptorul la 191°.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Așezați peștele pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit. Se acoperă cu amestec de nuci; apăsați ușor în pește pentru a se asigura.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.