Usturoi prăjit Teriyaki orez prăjit cu pui

Usturoi prăjit Teriyaki orez prăjit cu pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 245 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piept de pui, orez, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce e bine. Încercați Orez Prăjit Teriyaki, Orez Prăjit Teriyaki, și Carne De Vită Teriyaki Orez Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați puiul în fâșii subțiri.
Încălziți uleiul în wok fierbinte sau tigaie mare la foc mare.
Adăugați puiul, ceapa verde și morcovul. Se amestecă 3 minute sau până când puiul este bine gătit.
Adăugați oul; gatiti, amestecand usor, pana devine ferm. Se amestecă orezul și se gătește până se încălzește.
Adăugați sosul teriyaki de usturoi prăjit; scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă amestecul până se amestecă bine.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.