Usturoi Planta Muschiulet De Porc La Gratar

Usturoi Planta Muschiulet De Porc La Gratar
Usturoi planta muschiulet de porc la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,0 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 539 calorii, 71G de proteine, și 26g de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 97 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, ulei de măsline, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Usturoi Și Iarbă Prăjită Muschiulet De Porc, Filet de porc fiert cu orez cu ierburi și usturoi, și Muschiulet De Porc La Gratar.

Instrucțiuni

1
Tăiați o fantă orizontală în filetul de porc, lăsând jumătățile atașate. Frecați filetul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Introduceți usturoiul în fantă și pe partea grasă a cărnii de porc. Apăsați cimbru și rozmarin în fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
3
Presărați filetul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți ușor grătarul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Puneți carnea de porc pe grătar. Gatiti aproximativ 1 ora, rotind la fiecare 15 minute, la o temperatura interna minima de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Echipamente

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista