Usturoi-Piure De Cartofi
Usturoiul-Mash de cartofi este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 198 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte degresat, cartofi finlandezi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Anghinare, usturoi și piure de cartofi, Usturoi mash cartofi coace, și Arpagic & Usturoi Cartofi Conopidă Mash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și usturoiul într-o cratiță. Acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie; scurgeți. Întoarceți cartofii în tigaie. Mash la consistența dorită.
Încălziți laptele și smântâna într-o cratiță mică la foc mic până la cald, amestecând constant.
Adăugați amestecul de lapte, sare și piper în cartofi, amestecând până se amestecă bine.
Notă: Această rețetă poate fi tăiată în jumătate ușor de servit