Usturoi-Parmezan Spanac
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Spanacul cu usturoi-Parmezan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 180 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână spanac, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este minunat. Încercați Paste cu unt de usturoi cu spanac și parmezan, Paste cu unt de usturoi cu spanac și parmezan, și Burgeri De Parmezan Cu Usturoi Și Sos De Spanac Creamed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sotati usturoiul tocat in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute sau pana devine auriu. Adăugați treptat spanacul, amestecând până când spanacul este ofilit și acoperit cu amestec de usturoi (aproximativ 5 minute).
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul tocat, sarea și piperul.
Transferați amestecul de spanac într-un vas de servire și presărați cu 1/2 cană parmezan.