Usturoi Kale
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Garlicky Kale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, varză, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Usturoi Kale, Usturoi Kale, și Garlicky Kale Crostini.
Instrucțiuni
Clătiți varza, îndepărtați tulpinile și rupeți în bucăți de dimensiuni medii. Bateți varza uscată (acest lucru este important). Într-un wok mare sau o tigaie adâncă, încălziți jumătate din ulei.
Adăugați varza, puțin câte puțin, amestecând pe măsură ce se ofilește. Dacă încercați să aruncați varză umedă, aceasta se va stropi peste tot!Pe măsură ce varza se ofilește, adăugați puțină sare, acoperiți și gătiți timp de 5-7 minute.
Scoateți varza din tigaie și puneți-o într-un vas acoperit pentru a se încălzi.
Adăugați cealaltă jumătate de ulei și apoi aruncați fulgii de usturoi și ardei roșu.
Se sotează doar un minut sau două și se toarnă usturoiul fiert și uleiul încălzit rămas peste kale. Aruncați pentru a acoperi și adăugați un strop sau două de oțet de vin roșu. Bucurați-vă imediat.