Usturoi de pui și cartofi
Usturoiul de pui și cartofi este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 537 calorii, 40g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi și sote starter, cartofi, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Allrecipes are 82 de fani. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este remarcabil. Încercați Cartofi de pui și usturoi, Usturoi de pui și cartofi, și Pui de usturoi cu cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierceți cartofii cu furculiță în 2-3 locuri. Cuptor cu microunde 3-5 minute sau până abia începe să se înmoaie.
Soteți pătratele exprese de la circulat în tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mic doar până când încep să se formeze bule.
Se sotează 13-18 minute sau până când puiul se rumeneste pe ambele părți și gata (165 grade F).
Se sotează pătratul expres de circulat în tigaie.
Tăiați cartofii în pene de mărimea mușcăturii; adăugați cartofi și fasole verde în tigaie. Acoperiți; gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, 8-10 minute sau pana cand cartofii se rumenesc si fasolea verde este frageda.
Feliați puiul; serviți peste cartofi și fasole verde.