Usturoi-Chile Coapse De Curcan La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de curcan la grătar cu usturoi-Chile. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 275 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, căței de usturoi, coapse de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă de la Epicurious are 369 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Curcan La Grătar Și Bok Choy Cu Sos Chile-Usturoi, Pulpe de pui la grătar Cacciatore cu cartofi de usturoi Super zdrobiți, și Chile și condimente curcan la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți pielea de curcan și înghețați într-o pungă mică de plastic resigilabilă. (Puteți folosi pielea pentru a face crăpături pentru salata noastră de varză mărunțită cu crăpături de piele de curcan.)
Tăiați osul coapsei de pe fiecare coapsă și salvați într-o altă pungă de plastic resigilabilă în congelator pentru un stoc viitor.
Puneți usturoiul într-o pastă cu 2 lingurițe de sare într-un mortar și pistil sau tocat și amestecați într-o pastă cu un cuțit greu.
Bateți împreună pasta cu pudra de chili, chimenul și uleiul de măsline și întindeți-o pe toate coapsele într-un vas de copt. Acoperiți vasul și marinați coapsele, răcite, cel puțin 2 ore.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (mediu-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar, mai jos.
Grătar cu ulei, apoi grătați coapsele (acoperiți numai dacă utilizați un grătar cu gaz), rotind o dată sau de două ori, până când termometrul înregistrează 170 F, 15 până la 25 de minute.
Transferați într-un platou și lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de feliere.
Instrucțiuni pentru grătarul cu cărbune: deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului. Aprindeți un starter mare de coș plin cu cărbune (de preferință lemn de esență tare).
Instrucțiuni de căldură: când cărbunii sunt aprinși, aruncați-i pe raftul inferior, lăsând un spațiu liber de cărbuni pe o parte a grătarului egal cu dimensiunea alimentelor care urmează să fie la grătar, unde alimentele pot fi mutate în caz de flăcări.
Când cărbunele devine alb cenușiu (începeți să verificați cărbunii după 15 minute), grătarul va fi cel mai fierbinte și apoi va începe să se răcească. Va fi la temperatura medie-caldă adecvată atunci când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra grătarului (direct peste cărbuni) timp de 3 până la 4 secunde.
Instrucțiuni pentru grătarul cu gaz: Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reglați căldura conform rețetei.
* Coapsele pot fi, de asemenea, fripte. Aranjați-le pe o tavă de foi căptușită cu folie și fierbeți la aproximativ 4 până la 5 inci de la căldură, rotind o dată sau de două ori, până când termometrul înregistrează 170 F, 15 până la 25 de minute.